gordonI morgen – Tirsdag d. 25. februar er projektleder i Fishing Zealand, Gordon P. Henriksen, inviteret med i ”Frihuset” på TV2 Fri og til lidt fiskeri og en snak med vejrmanden og lystfiskeren Peter Tanev. Programmet er direkte og du kan følge med live på tirsdag mellem kl. 11:20 til 13:25 på TV2 Fri.

Frihuset ligger lige ud til fiskepladsen Bramsnæs Vig, og her vil Gordon og Peter forsøge sig med at fange en havørred på direkte TV, mens de får sig nogle gode snakke i vaders i vandkanten og fisker løs.


De vil bl.a. snakke om havørredfiskeriet på denne årstid og komme ind på børsteorm og imitationer af disse. Derudover skal de også snakke om havørredens cyklus og miljøstilstanden i fjorden og det store arbejde frivillige lystfiskere og Fishing Zealand gør, for at for at skabe sundere vandløb med gode forhold for gydende havørreder. – Og dermed flere fisk de sjællandske lystfiskere kan fiske løs efter.

– Frihuset ligger i øvrigt i Lejre Kommune, som er Danmarks eneste økologiske kommune, fortæller Gordon. – Indslaget bliver ikke mindre aktuelt af at Lejre sandsynligvis er på vej ind i Fishing Zealand som medlemskommune. Dette skal besluttes politisk i løbet af i år, men meget tyder på der er stor interesse for det. Du kan se mere om Lejres opbakning til Fishing Zealand her, slutter Gordon.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This