Fishingbeyond har været på Storebælt efter makreller til agn i går. De første timer ombord på “Sally” var rigtig svære og fyret ved Røsnæs var som blæst, selvom der havde været mange fine fisk i sidste uge. Efter at have prøvet et par vrag, hvor vi kun fangede småtorsk, var humøret ikke godt. Halvdelen af dagen var gået, og loddet viste næsten ingen fisk.

– Vi besluttede os for at give pladserne syd for Samsø i skud, fortæller Emil fra fishingbeyond.dk. – Skrænterne syd for Falske Boltsaks så meget tomme ud, men vi gav dem alligevel et forsøg. Helt nede på bunden fik vi et fint hug, og lidt efter havde vi en kilos-makrel i båden. Vi tænkte, at det nok var en enlig strejfer, for loddet var stadig lige tomt. Det skulle dog vise sig, at vi stadig havde noget at lære om makreller og Storebælt, for selvom vi intet så på loddet, væltede vi i løbet af de næste par timer makreller ind. I alt fangede vi 102 makreller omkring kiloet!!!

– Vi kunne næsten ikke trække vejret af bare grin og lykke. Tænk at ligge i blikvand, tynde trøjer, midt i oktober måned og vælte sig i store flotte makreller. Det er sikkert sidste chance, men kommer muligheden en af de næste dage skal vi afsted igen.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This