Tommy Blomander med den største af de 100 sandarter over 90 cm: 11,38 kilo!

 

Der er næppe mange andre skandinaviske lystfiskere, der har fanget lige så mange store sandart som svenske Tommy Blomander, der de sidste par år har vakt stor opsigt med hans utrolig mange kæmpestore standarter. Fælles for alle fiskene er, at de er fanget fra kajak – og mange af dem i bælgravende mørke midt om vinteren. Alt i alt en helt fantastisk og banebrydende præstation

For et par dage siden nåede den dygtige svenske hardcore fisker sit drømmemål: 100 sandart over 90 centimeter på blot et år! Jubilæumsfisken var en sandart på præcis 90 centimeter som huggede på en Rapala Peto på 20 centimeter i farven SMB (foto nedenfor). Ud over denne fisk fik han også en anden flot sandart over de magiske 90 cm. Under fiskeriet her fik jeg for alvor testet mit nye Interception 13 hjul, som fungerer rigtig fint til både spin og vertikalfiskeri.

Har du selv været ude for at fiske efter søens rovfisk, så lad os høre fra dig: Send os din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This