En Grå Frede overlistede dette flotte eksemplar af en havørred på 5,2 kilo. Og der var nerver på under fighten fortæller den heldige fanger, Poul Jensen. DEN 25. september besluttede Poul Jensen fra Slagselse sig for at lufte fluestangen i Musholmbugten, da vinden gået over i øst. Et 4,2 kilos forfang og Grå Frede monteret for enden af stangen, var det der skulle til mente han.

– Efter 20 minutter var der fast fisk helt ude i kastet. Jeg kunne se haleroret over vandet – og det var stort. Ligeledes en masse prikker. Så var jeg klar over, at den var af en vis størrelse, fortæller Poul.

– Jeg gjorde alt for, at den ikke skulle springe. Jeg lod den tage nogle lange udløb, og der var to andre lystfiskere, der så på. Det ville have været en bet, hvis den smuttede, men efter 15-20 minutter kunne jeg kejse fisken – en havørred på 5,2 kilo og 85 centimeter. Sikken en fisk hurra for den, slutter Poul.

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This