– April er startet, og jeg er gået all in på de store sandart igen i år, fortæller Rasmus Christensen, der lige nu er på den helt store sandartturne med sin far – Casper ”Dyret” Christensen. – Jeg har brugt meget af marts og hele april på vandet, meget alene men selvfølgelig også med min far, som er min faste makker. Indtil videre har det givet mange store fisk mellem 90 og 97 centimeter. Men denne tyksak, som du ser ovenfor, vejede mest – nemlig 10,6 kg fordelt på 91 centimeter: Ren muskel og rogn. Fisken blev som sædvanlig fanget på et 20 cm TwinTeez softbait.

Vi er pt ved at lave både en større artikel og video om Rasmus  Christensen og hans fiskeri, så du kan glæde dig til meget spændende indhold i den nærmeste fremtid på fiskogfri.dk

Du kan se hvordan man vertikalfisker efter sandart i vores video med Rasmus´s far Casper på Fisk & Fris YouTube kanal her.

Husk at abonnere på vores Youtube kanal – det er gratis.

Hvis du er vild med sandartfiskeri så følg gruppen “Sandartfiskeri i Danmark” på facebook, hvor der udelukkende er opdateringer med sandart.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This