Henning Laden fangede denne kæmpe på 10,65 kilo fra Karup Å på ultralet grej – en 8 fods stang med kastevægten 3-12 gram og en Mepps spinner.

31.8.2011 – HENNING LADEN fra Gjern var i sidste uge på fiskeferie ved Karup Å sammen med et hold gode fiskekammerater. Lørdag den 28. august fik Henning sit livs hug af en af åens berygtede kæmpehavørreder.

– Jeg fiskede på den nedre del af Karup å med en ganske let spinnestang på 8 fod og en kastevægt på 3-12 gram med en Mepps spinner, da jeg fik et godt hug, fortæller Henning. – Først troede jeg det var en fisk på omkring 6-7 kilo, men da jeg efter 15 minutters fight fik fisken på tæt hold kunne jeg godt se, at denne fisk var rigtig stor. Jeg var lidt nervøs for om fisken var kroget godt. Det var den heldigvis, så med et så solidt pres som en stang i blomsterpinds-kaliber nu tillader, lykkedes det mig at udtrætte kæmpefisken. Og på land kom havørreden, fortsætter Henning.

Tilbage på Lystfiskerpension Højbo udbrød jublen ud da vægten viste 10,65 kilo med en længde på 96 centimeter. – Jeg tror ikke, at jeg kommer til åen i aften. Det her skal bare fejres!, slutter Henning. Og hvem ville ikke have gjort det?

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This