Trollingskolen på Bornholm (www.trolling-bornholm.com) har haft et hold nordmænd med på havet, som oplevede et vanvittigt godt fiskeri. De første dages trolling var lidt træge grundet dårligt vejr, så holdet blev tilbudt en ekstra dags fiskeri. Det skulle vise sig at være den, for nordmændene, vildeste fiskedag nogensinde.

Foto: www.abelfishing.com

Frank Ronny Johansen udtaler sig til www.vg.no, at han sammen med kammeraterne fik hug på 10 af de i alt 13 satte stænger samtidig.

-Sådan et fiskeri kommer jeg til at opleve igen, fortæller Frank. – Vi skulle egentligt have rejst hjem, men på grund af dårligt vejr de foregående dage, fik vi tilbudt en ekstra fiskedag.

Et par timer inde i fiskeriet faldt første hug. Kort tid efter gik endnu en stang og pludselig hylede knarren på ti stænger! Den ene laks efter den anden kom i båden. Tre af dem mellem 3-5kilo, fem stykker på 7-10 og en enkelt basse på 12,5 kilo!

Tjek den fede GoPro film fra fiskeriet her.

Vi havde selvfølgelig ikke brug for så meget fisk, så vi genudsatte langt de fleste, slutter Frank.

Kunne du også tænke dig at komme på havet med trollignskolen, kan du læse mere her: www.trolling-bornholm.com

Øresundsbroen kører desuden nogle kanontilbud i sammenarbejde med Johan Abelsson, som var skipper for de heldige nordmænd.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This