– Dagen startede stille ud med lidt bækørredfiskeri i åen, men pludselig ringede min gode kammerat Jonas Løgsted og spurgte, om vi skulle forsøge efter havbars, fortæller Mathias Lynge. – Det krævede ikke mange sekunders betænkningstid, og en times tid senere stod vi på pladsen. Klokken var 14:30, og der var godt gang i vandet, som også var let farvet. Ikke de bedste forhold vil nogen mene, men vi har før oplevet godt fiskeri i disse forhold. 

– Vi fandt hurtigt enkelte fisk, men først da vi rykkede 100 meter, begyndte det for alvor. Der var fisk i næsten hvert kast. Helt ude i kastet, et par omgange på hjulet og bang – BARS! Jonas skulle til fest kl. 17, så vi var nødt til at ringe og undskylde, at han nok kom for sent, men der var bonanza, så han var undskyldt. Da vi tog afsted havde jeg landet 23 og Jonas 18 styks, hvor Jonas fik ny PR på 59 cm.

– Jeg tog afsted igen kl 19:00 med min kammerat Nikolaj Lolholm, og fiskene var der stadig, så jeg fik hurtigt ringet til min far, der også skulle have fornøjelsen. Aftenen bød på 14 bars til mig og 7 til min kammerat, samt 4 til min far den lille time han var der. Vi oplevede mågesjov adskillige gange, og vandet eksploderede med bars, men desværre var de lige uden for kastelængde de fleste gange. To andre kammerater havde også fået samme tanke, så vi stod fire kammerater til sidst, der alle fik bars. Det var virkelig været en dag og aften, somjeg sent vil glemme! Alle mine og Jonas’ fisk blev taget på Westin D360 28 gram.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This