Team Morgan – alias Sune Andersen og Malene Torp – er i disse dage og næste uge på trollingtur efter havørreder langs kysten på Bornholm. Velankommet til Bornholm skulle den lokale grejbutik i Nexø (Check Point Marine) besøges, hvor der blev købt lidt ind af Apex str. 1,5” og et nyt gumminet. Herefter båden blev smidt i vandet, og turen langs østkysten i båden kunne begynde.

Malene tog styringen i Skipperstolen, imens Sune begyndte at sætte grejet. – Der var lidt uenighed om, hvilken dybde vil skulle fiske på, fortæller Sune. – Vi havde nemlig vi havde hørt, at der var blevet fanget flere havørreder på 10-12 meter vand – bl.a. af den lokale trollingguide Kim Finne. Malene holdt dog på, at vi skulle starte på 18 meter vand, så jeg overgav mig, hvorefter grejet kunne sættes i fred og ro. Troede jeg…

– Da stang nummer tre skulle til at sættes lød knarren på en af stængerne, og en pæn havørred kom inden længe til syne i vandet. Vi kiggede på hinanden og sagde: “Hold kæft den er stor, den kan da slet ikke være i nettet!” Jeg bad Malene om at tage billeder af den i vandet, for sæt nu vi skulle miste den, så vil ingen tro på ”lystfiskerhistorien” efterfølgende. Malene knipsende derfor hurtig lidt billeder.

– Og ganske rigtig, havørreden var stor – alt for stor til nettet! Første forsøg på landing mislykkedes, da havørreden gled ud af nettet! I andet forsøg blev den i nettet, selv om både hoved og hale stak ud over kanten. Malene svang nettet op, som om det var en greb hun stod med, og havørreden fløj bogstaveligtalt igennem luften og landede solidt i båden! Jublen var stor og Team Morgan er nu godt i gang på Bornholm. Havørreden blev målt til 73 cm og 5,2 kilo. Den blev taget på en Apex str. 1,5” efter en Dipsy Diver str. 107 fisket 120 fod bag båden i styrbord side.

 

Grejxperten

 

5,2 kilo sølv til Team Morgan.

5,2 kilo sølv til Team Morgan.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This