– Tilbage i marts vandt jeg en guidet geddetur med Christian Durup Fishing på Facebookgruppen Fisketid, fortæller Claus Kongstad. – Da jeg havde mulighed for at invitere en med, valgte jeg min storebror Peter, da han aldrig har fanget en gedde før. Efter et par ændringer pga corona og dårligt vejr kom dagen endelig.

– Vi mødtes med Christian oppe ved bådene ved 8 tiden og gjorde så klar til afgang. Christian havde sørget for stort set det hele: Båd, grej madding. Vi skulle bare medbringe mad og drikke. Det småregnede lidt, men holdt hurtig op. Agnene blev lagt i vandet, samtidig med at vi fik diverse informationer. Der gik ikke lang tid før den første fisk bed på, og det var min brors første gedde, som vejede 4,7 kg.

– Vi snakkede, hyggede og spurgte MEGET til geddefiskeri. Christian har en enorm viden inden for fiskeri, så vi benyttede lejligheden til at suge til os. Der kom flere lidt mindre gedder i båden, og pludselig var den gal på bundstangen. Efter en super fight med en masse flex på stangen landede jeg et monster af en gedde på 11,6 kg og 114 cm. Gedden er mit livs største fangst til dato. Der kom efterfølgende lidt flere gedder til, og vi endte med 9 fisk i alt.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This