– Priserne er tilbage til det normale igen, efter nye retningslinier til Spar Lystfiskeri, fortæller Martin Hubert fra rederiet. I henhold til næste fase af genåbningen, har rederiet fra myndighederne fået en dugfrisk udmelding om hvilke retningslinier, vi med vores skibe, skal følge. Og fra næste uge har vi mulighed for at sejle med fuld belægning, da retningslinierne sagtens kan overholdes ombord. Vi har dog valg kun at sælge 75% af pladserne pr. tur, for at sikre os at ingen føler sig udsat. Dermed kan vi også sikre os, at vi får en stille og rolig opstart. Vi forventer at være på normalt program medio/ultimo juni. I den kommende tid, vil vi arbejde på at få det samlede program for sommeren på plads i vores bookingkalender.

– Fiskeriet har været fint på vores seneste ture, fortsætter Martin. – Torskene fanges på 10-15 meter vand, og fladfiskene er også virkelig begyndt at røre på sig. I næste uge sejler vi følgende dage med Øby og Fyrholm fra Lautrupskaj, og der kan allerede bookes nu via hjemmesiden, eller på 40307544 l 26184759, slutter han.

Glæd dig til den store rødspætte guide med Martin Hubert – en grundig instruktionsvideo vi kommer med her på fiskogfri.dk i næste uge. 

Sådan ser programmet ud de næste par dage:

Øby:
Torsdag 21. Maj kl. 8-15 Torsk
Fredag 22. Maj kl. 8-15 Torsk
Lørdag 23. Maj kl. 8-15 Torsk
Søndag 24. Maj kl. 8-15 Torsk

Fyrholm:
23. Maj kl. 8-15 Fladfisk (husk orm)

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This