Thomas Kopp Kristiansen fra Fiskeri og Natur i Odense ankom i går med et gæng danske havørredfiskere til svenske Øland, hvor der skulle fiskes havørreder sammen med erfarne fiskekammerater fra Fyn. De har fisket på Øland hvert år siden starten af 90’erne, men det var alligevel med en vis betænkelighed, at de kørte mod det svenske, da vejrudsigten mildest talt ikke så lovende ud.

De vil rigtig gerne have vind og vand i bevægelse, men 14-16 sek. er til den rigelige side, da det lukker mange af deres faste pladser på øen. Erfaringen måtte derfor i spil, og det lykkes dem at finde flere små lommer, hvor fiskeriet kunne lade sig gøre, og hvor der var fisk.

Morten Brooksby fangede dagens største, som var en smuk hanfisk på 74 cm, der efter hurtigt foto blev genudsat. Fisken tog en 17 gram Silling fra OGP, i modellen “Tånglake”, som er i rigtig fangerfarver! Den flotte havørred var super stærk og ude af vandet flere gange. Vejrudsigten for de næste dage ser mere lovende ud, hvor fynboerne i dag, mødte flere surfere end lystfiskere, så vi håber de får masser af flex på klingen resten af turen.

 

Jans Lystfiskershop

 

En flot havørred fra Øland, der faldt for OGPs Silling

En flot havørred fra Øland, der faldt for OGPs Silling

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This