– Efter nedlukningen af Danmark i marts p.g.a. Covid-19, måtte vi flytte vores event, Møn Cup 2020, fortæller arrangøren Lars Thermannsen. – Nu er den nye dato fastsat til d. 18-19 september 2020, så du kan roligt glæde dig.

– Møn Cup 2020 er et event, som er tiltænkt dig, der normalt ikke – eller aldrig har fisker på disse kanter, men som ønsker at tilføre nye fiskepladser til repertoiret. Du får nemlig som deltager informationer og værktøjer til, hvordan du får en mere succesfuld tilgang til fiskepladser på Møn og Stevns. Vi udstyrer dig med mange af de kendte P-pladser – både på Møn og Stevns, så du i fremtiden ved, hvordan du kommer frem til fiskepladserne og drømmespottet på kysten. Vi løfter naturligvis også sløret for en del af de helt fantastiske spots rundt omkring på Møn og Stevns.

– Der bliver holdt foredrag både fredag og lørdag aften om bl.a. tilgang til fiskepladser, sikkerhed, udstyr, grej og røverhistorier fra mennesker, der har fisket igennem et langt liv på Møn og Stevns. Så har du lyst til at deltage i en helt fantastisk lystfiskeweekend med foredrag, storslået natur og hyggelige timer med andre, der er lige så tossede kystfiskere som dig selv, er dette event lige noget for dig. Ingen kommer til at fiske alene, da fiskeriet forgår i hold. Vi har base på Keldby camping Møn https://www.facebook.com/Keldby.Camping og deltagerne står selv for bookning af hytter.Vi vil gerne være behjælpelige med sammensætning af deltagere, så hytterne bliver fyldt mest muligt, for at gøre det så billigst muligt for alle. Der er oprettet en Messenger gruppe for betalende deltagere, hvor spørgsmål kan stilles, og hvor deltagere indbyrdes kan finde samme om hytter. Deltagere står selv for forplejning indbyrdes i hytterne. Der er tilgang til grill på pladsen. Vi har ikke arrangeret fællesspisning, da fisketid er vigtigere end spisetid.

– Der ligger en helt fantastisk Super Brugs midt på Møn i byen Borre, så alt kan købes på Møn. Vi uddeler lidt forskellige præmier ved afslutningen af Møn Cup 2020 fra bl.a. Neptun Fiskegrej, Geoff Anderson, Fiskeri & Natur i Odense samt Sport Dres. Pris pr deltager er 300,- som betales på Mobilpay 41828282. Deltagergebyr dækker bl.a. udgifter til leje af lokaler, foredrag samt diverse præmier og trofæer.

Tilmelding er åben nu. Den er bindende og kan ikke refunderes. Max antal deltagere er 70.

Program:

Fredag: Ankomst/ indkvartering Keldby Camping

Kl.19.00 – 22.00: Velkomst og foredrag. Der vil være mulighed for at købe lidt til grejkassen. Øl/vand kan købes i baren.

Lørdag: kl.04.00 – 18.00: Fisketid

kl.18.00 -19.30: Hyttetid

kl.19.30 – 22.00: Foredrag af om spinnefiskeri, teknikker og udstyr til de store blanke havørreder. Røverhistorier fra gammel tid på Møn/Stevns. Øl/vand kan tilkøbes.

Søndag: kl.04.00 – 14.00: Fisketid.

Rengøring og gennemgang af hytter senest kl. 15.30

Præmieoverrækkelse samt farvel og på gensyn kl. 16.00

Info om hytter på Keldby Camping Pollerup 3, 4780 Stege. Telefon 41169303. http://www.keldbycampingmoen.dk/

Vi glæder os til at se jer, slutter Lars Thermannsen.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This