Hvert år på denne tid tilbringer mange danskere en masse gode fisketimer oppe i Norge for at fange en laks i de smukke omgivelser. En af dem, der hvert år er at finde oppe nordpå, er Jesper Fohrmann, der har skrevet for Fisk & Fri i mange år.

– I år er det blevet til en del fine fisk, og det meste af mit fiskeri er foregået med overfladefluer,fortæller Jesper, der har en butik, som sælger fluer til overfladefiskeri – fishmadman.com, Det er netop ganske små riffling hitch  fluer, jeg har fået de fleste af dem på. En af de største norske laks jeg har hørt om i år, der er taget på riffling hitch, er en fisk på 96 centimeter taget af Alan “Hitch” Vang. Du kan se en video med hans fangst her. Laksen blev taget på denne flue.

Til dette fiskeri er der tale om det helt lette grej – for Jespers vedkommende en str 14 Owner trekrog kombineret med et forfang af Maxima Chamelon 0.27 mm.

Har du selv haft en fed sommer i Norge så send os et par linjer om dine bedste oplevelser eller fangster på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This