– Vi havde besluttet os for at tage ud for at få lavet noget laksefilm ved Skjern Å, fortæller Søren Rajczyk fra justfishing.dk. – Så væbnet med en god portion tålmodighed, min gode kammerat Anders og vores kamera, drog jeg afsted. Det er selvfølgelig altid et sats, da det ofte er rigtigt svært at få laksen i tale, og man er på ingen måde er garanteret at få en fisk. Men ud skulle vi!

– De forgående dage havde været fulde af regn og rusk, og endelig klarede det bare lidt op. Drivende skyer, 18 grader i luften og høj vandføring udgjorde idéelle forhold for dagens tur. Målet var simpelt; Vi skulle have en laks på film. Halvanden time inden i dagens tur falder hugget så tungt, midt ude i åen. Der var ingen tvivl – en god laks havde taget den sort/gule FC Spinner, og rasede for fulde hammer nedstrøms i ét stort udløb. Der var kun ét at gøre; holde godt ved, spænde bremsen og så ellers løbe efter fisken!

– Heldigvis var Anders med, som fik filmet hele fighten, og sikrede landingen i det medbragte net. Det var en stor, flot og let farvet fisk på hele 103 cm. En fantastisk fisk, som fik lov at svømme videre kort efter.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This