– Min kammerat og jeg havde aftalt, at vi skulle på en lille aftentur efter de grove aborrer, og vi havde cirka fire timer at gøre godt med, beretter Mads Davidsen. – Vi havde to private søer oat fiske i denne aften. I den ene sø, er der rigtig mange aborre i, og den anden er der meget langt i mellem fiskene, men i denne sø er de til gengæld virkelig store. Vi valgte at satse efter de største aborrer.

– Turen startede ikke helt som forventet, for vi kom til at fiske i et stykke tid uden et eneste hug – kun afbrudt af en mindre gedde, som ikke havde forstået, at den ikke var en aborre. Da jeg var ved at afkroge gedden valgte den at lave et supertrick, så krogen havnede godt begravet i min finger. Nu kunne jeg efterhånden godt kalde det en lidt træls tur efter min vurdering. Min makker stod og var meget hvid i hovedet på grund af krogen, som jeg stod med i min finger. Nå – men jeg måtte jo have den krog ud, så vi kunne fiske videre – og med et godt hårdt ryk fik jeg den ud. Nu kunne vi fiske igen, men desværre var min makker nu blot endnu mere hvid i hovedet…

– Vi havde fisket cirka 10 minutter efter den lidt uheldige episode, hvorefter der kom et godt hårdt hug på min Savage Gear Craft Shad. Det resulterede i en super flot aborre på 49 cm, som blev aftenens største aborre. Vi endte med at have fået en lille håndfuld aborrer, og en del mindre gedder. Selv mindre gedder kan være sjove, når det er på det lette aborre grej. Denne dag havde jeg valgt og gå med den nye Savage Gear SG2 på 2-10g, som var super fed til dette. Alt i alt en helt perfekt aften med super lækkert vejr og godt selvskab. Knæk og bræk derude.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This