– Jeg har fisket en del efter suder dette forår, og har fanget et sted mellem 170-180, fortæller Allan Chrisitansen, der af mange er kendt for sine store gedder samt Westin wobleren Platypus. – Den sidste måneds tid har jeg fået op til 2,8 kilo. men den helt store er desværre udeblevet. Der måtte derfor nye planer til, og efter en del research blev et nyt vand udvalgt.

– Vel ankommet til vandet, blev en oplagt plads udvalgt, dybden målt og taklerne lagt ud, fortsætter han. – Først kl. 03.30 kom det første hug, som desværre resulterede i, at linen blev skåret over på en skarp genstand på bunden. Om morgenen hev jeg taklerne ind og gik på opdagelse rundt om søen. I en lille vig var der en masse aktivitet i form af store bobbelskyer på overfladen, så efter en hurtig beslutning blev alt grejet pakket og rykket, til det nye spot.

– Efter bare to timer kom det første hug. Det var en meget stor og stærk suder, som desværre gik i nøkkeroserne og slap væk. En halv time senere var der dog igen bud på samme stang, og en fantastisk velbygget suder på hele 3820 gram gled over nettet. Nu var både alle turene og hele sæsonen reddet. Endnu et par stykker kom til i løbet af dagen på henholdsvis 2940 og 3200 gram. Og efter en stille nat valgte jeg at køre hjem næste morgen, for man skal jo stoppe, mens legen er god… Men – mon ikke en ny tur til dette fantastiske vand ligger og lurer lige om hjørnet. Hovedparten af alle fiskene er taget på boltrigs fisket med plasticmajs.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This