Der bliver taget en del fine havørreder ude langs de danske kyster lige nu, og en af dem, der er blevet belønnet rigtig godt for sin indsats i weekenden er Bo Thillemann Jensen:

– Denne skønne fisk, som du ser på fotoet lige ovenfor, tog min slagterflue fisket på bombarda allerede efter en halv times fiskeri på sydsiden af Vejle Fjord ikke langt fra Trelde Næs, fortæller han. – Det var det første sted min kammerat fra Århus og jeg fra Odense skulle fiske denne dag. Det meget direkte og tunge hug faldt kun 15 meter ude. Der var ingen vilde udløb, men bare et stabilt langt træk i linen, som føltes som et “bevægeligt” bundbid. Efter 10 minutter var den i nettet. Havørreden var 4,5 kilo og 76 centimeter, så den var lige på grænsen, rent konditionsmæssigt, men min hidtil største havørred indtil videre. Ud over denne fisk måtte vi “nøjes” med 4 undermålere – og dagen efter blev det til 18 undermålere. Alt i alt en dejlig fiskeweekend.

Har du selv været på kysten, så lad os høre om dine oplevelser. Send din historie til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejxperten

 

Bo Thillermann Jensens flotte havørred fra Vejle Fjord.

Bo Thillermann Jensens flotte havørred fra Vejle Fjord.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This