– Efter et par uger uden at fiske, blev jeg simpelthen hen nød til og komme ud på kysten i dag, fordi det ville blive hele én plusgrad, skriver Jim Müller. – Jeg ringede til min fiskemakker Henrik Visti, og sagde: Så det sgu nu! Vi skulle bare lige ud en time eller to – bare lige for at få kastet noget stål i vandet, for det kunne jo være, at vi var heldige.

– Den første plads gav vi en god time, men der var intet liv i vandet. Vi snakkede om at det ellers så pissegodt ud, men det ikke altid nok … Så efter en time gav vi op. Jeg drømte om min varme sofa og en kop kaffe, men Henrik ville ikke sådan lige give op. Så vi tog en plads på vejen hjem, og det skulle vise sig at være en god ide. Allerede i første kast fik jeg en fin blank havørred på godt over målet. 20 minutter senere stod vi med to fine blanke, og smilende sagde vi til hinanden: Lad os køre hjem i varmen! Men vi blev liiiiige lidt længere og fik mere end vi drømte om, for det blev i alt til 6 havørreder med 5 over målet. Dagens medicin var en bred Silling og Fladbukken i sølv. Det lugter af, at de er kommet for at spise sild.

– Alt i alt et par hyggelige timer med et godt samarbejde på kysten. Når den ene afkrogede en blank, så fik den anden sgu hug! Det er bare fantastisk, når man rammer disse dage. Knæk & bræk fra Langeland af.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This