– Med efterårsferie og udsigt til blæsevejr senere på ugen, kunne jeg ikke lade være med at presse endnu en fisketur ind i ugens ellers ret tæt pakkede program, fortæller Henrik Carl. – Valget faldt på Sjællands nordkyst, hvor jeg ville give de flade et hurtigt skud. Det eneste problem var, at jeg ikke havde tid til at skaffe agn.

– Ved ankomsten kunne jeg heldigvis se en stor stime sild i overfladen, og jeg skulle ikke bruge mange kast med et tobisforfang, før agnsituationen var reddet. Et par friske sildestrimler kom på langfart, og optimismen var i top. Krabberne fik dog hurtigt fundet frem til agnen, og selvom jeg gik over til at spinne den langsomt henover bunden, var det næsten umuligt at slippe for krabberne. Efter en del kast var der endelig en fisk, der huggede kontant på agnen, og først var jeg overbevist om, at jeg havde kroget en pighvarre. Det viste sig dog at være en skrubbe på henved et kilo, der var den skyldige, og efter et hurtigt foto, fik den flotte fisk sin frihed igen. 

Har du selv vøret på kysten efter flade hører vi meget gerne om dine oplevelser derude. Send en mail til jb@fiskogfri.dk eller sms til 30 70 02 36.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This