– Vel ankommet i det værste regnvejr, blev pladsen for weekendens fiskeri fundet og det hele sat op, fortæller Martin Olsen. – Og det blev en super start med alt gennemblødt! Et lavtryk var kommet for at blive weekenden over, så der var stort set ingen sol, men torden og regn stod på menuen, hvilket ikke ligefrem er suderens favoritvejr.

– Tre feedertakler blev lagt ud, med en foderblanding bestående af CFC-Bait Stickmix blandet op med rasp, hampefrø og CFC-Bait Pellets. Krogagnen blev igen en af de effektive Hot Amanda pop-ups, toppet med plastikmajs. Natten gik desværre uden tegn på aktivitet fra suderne. Måske var de alligevel trukket ud af bugten? Eller havde regnen skylden?

– Et ophold i vejret, omkring klokken syv gjorde udslaget. Det først bip, fra de ellers så lydløse bidmeldere, blev efterfulgt af et dropback. Jeg var hurtigt over stangen, og der var fast fisk, så min 1,25 lbs Greys stang kom på seriøst overarbejde. Suderen gik tungt og efter flere lange udløb, kunne jeg skubbe pandenettet ind under et pragteksemplar af en suder. Jeg kunne hurtigt se, at suderen var langt over de tre kilo og ikke helt udlejet! Yes!! Den samme morgen kom fire flotte sudere mere på land, inden regnen igen tog til og fortsatte til jeg til sidste valgte at pakke sammen – et helt døgn efter min sidste kontakt.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This