Det Gule Rev i Nordsøen fisker fantastisk lige nu:

– Vi sejlede ud af Hirtshals Havn mandag d. 1 juni klokken 4 om morgenen, fortæller Emil Engelbrecht. – Vejret var fantastisk, og der var ikke en bølge at finde, så den skulle have hele armen.

– Dagen startede stille og roligt ud. Vi sejlede rundt på forskellige vrag, og fandt nogle fine fisk med fin størrelse på. Hen ved middagstid kom vi til et vrag, som vi før havde haft succes med, og det skulle vise sig igen at blive en succes. Til at starte med fik vi nogle fine fisk op, og den ene af dem var en ordentlig vovhund. Da den stadig ikke var kommet væk fra vraget efter fem minutter, blev der spekuleret i, hvad det kunne være. Til sidst så vi dog skyggen af fisken komme op igennem vandet, og så at det var en stor torsk. Da den brød vandoverfladen blev vi noget overrasket, da det viste sig at være en stor torsk på hele 14 kg.

– Her var vi særlig tilfredse og følte os heldige, over at revet viste sig fra sin gode side. Vi lavede flere stop oven på vraget, og igen kom der et ordentligt hug. Vi tænkte, at det var en stor torsk igen, for denne her tog dog flere udløb og var mere livlig. Der blev kæmpet lidt, og der blev passet på, at den ikke hoppede. Da den brød overfladen, viste det sig at være en stor sej på 7,5 kg. Det blev en af de dage på revet, som vi sent vil glemme, for det er en af de bedste dage, vi har haft på Det Gule Rev. Og vi håber på mange flere!!

 

Jans Lystfiskershop

 

Emil Engelbrecht med sin flotte torsk fra Det Gule Rev

Emil Engelbrecht med sin flotte torsk fra Det Gule Rev

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This