– Rasmus Christensen og hans far Casper gør det bedre end godt, når det gælder kæmpesandart. For at være helt præcis, så fanger de flere store sandart end selv dygtige søfiskere kan komme i nærheden af at drømme om. Og i dag kulminedrede det så med en ny PR til Rasmus på ufattelige 12,1 kilo, hvilket med god margin er den største af sin slags nogensinde fanget af en dansker. Den vilde fisk er taget i Sverige, hvor de to søfiskere lige nu fisker igennem efter sandart.

– Fisken var svær at ramme, fortæller Rasmus. – Den svømmede en del rundt og var faktisk lidt bange for båden. Men vi kæmpede videre, og fik til sidst præsenteret min 6 tommers Westin TwinTeez i farven Bass Orange præcis over den. Fisken kom først langsomt op og skubbede til agnen uden at tage den, hvorefter den svømmede væk. Men – et hurtigt agnskift og et forsøg mere udløste hugget – BAAMMM: Et 12,1 kilos muskelbundt af en november sandart. Fisken var 99 cm lang. Dagen har indtil videre yderligere givet sandart på 98cm/9,7 kilo, 97cm/9,21 kilo, 94cm/8,8 kilo samt 7 over 7kg plus en gedde på 116 cm og 12,4

Et kæmpestort tillykke med den sindssyge fangst fra redaktionen!

Du kan se, hvordan Rasmus fanger sine kæmpesandart, i denne video på Fisk & Fris YouTube. Husk at abonnere, det er gratis.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This