Fisk og Fri forside Juni juli 2017

 

Sommerudgaven af Fisk og Fri har været ude i en god uges tid, og hvis du ikke har læst den endnu, så får du her et hurtigt overblik over hvad du kan glæde dig til.

Jørgen Larsson fortæller om trolling efter sandart, og giver dig 10 hurtige råd, til at komme i gang med fiskeriet, mens David Nielsen har taget ungerne med på fisketur, og slår på tromme for at bruge sommeren på, at lære de små om lystfiskeriets glæder.

Vandet Rundt  fejrer 30 års jubilæum, med et kig i historiebøgerne. Det behøver Jens Bursell dog ikke, for at fange kystmakrel ved Rødvig, men der er masser af historik bag hans guide til hvordan man laver gedde release-takler!

Erik Tveskov har været på laksefiskeri ved Vidåen sammen med Christoffer Friedemann, og redaktionen drømmer sig til genindførslen af den danske malle, der jo virkeligt kunne gavne vores ferske vande!

Derudover kan du se frem til put and take tips fra Karsten Bech, døbel-, hav- og turbådsfiskeri med Nicolai Ulrik Hansen, Sø-ørred tricks fra Andreas Holm Nielsen, tobisfluer med Morten Jensen, og naturligvis alle vores fede konkurrencer, opskrifter og bådnyheder.

Hvis du ikke allerede er abonnent, så husk, at vi har massevis af super skarpe abonnementstilbud HER!

God fornøjelse med bladet

/ask

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This