– Dagen starter klokken 04.00 med lidt morgenmad og pakning af det sidste grej, hvorefter turen vestpå starter fra Ørbæk ved Nyborg, fortæller Kris Hansen. – Vi lander ved Vejers 06.15, hvor vi får noget tøj på samt rigget til. Da vi er ret nye inden for fiskeri efter pighvar fra kysten, for vi er mest hav- og kystfiskere, går snakken om, hvordan vi skal fiske området af.

– Vi bliver enige om at gå langs kysten og fiske et godt langt stræk af, fortsætter han. – De første timer går med kun én enkelt fisk og ingen hug. Men ved en 12.30 tiden blæser det svagt op, og fiskeriet vender. Vi får det ene hug efter det andet, og da klokken bliver omkring 14.30, og vi har fået et par OK fisk, bliver vi enige om at fiske op mod bilen for at slutte dagen. Turen mod bilen slutter dagen perfekt med to gode fisk samt et stort hug og en mistet fisk. Den største pighvar vi får er på 55 centimeter og 2,7 kilo, slutter han.

Har du selv været ude at fange nogle fisk, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This