6-årige Andreas Lynnerup fra Skive trak dagens første ørred på hele 3,4 kg op af vandet allerede få sekunder efter starten på fiskeriet. 10.09.09 – FISKERI ER REN MEDICIN og en kilde til fornyet livsglæde. Det var med afsæt i denne overbevisning, at Skyggehale Lystfiskersø i lørdags afholdte et fiskearrangement for kræftramte børn og deres familier.

Det var perfekt fiskevejr, da 156 børn og voksne fra ‘Familier med kræftramte børn’ mødtes ved søen. Overskyet vejr med regn gav gode betingelser for en rigtig god fangst, men også for lidt filter i de mange fiskesnører. I dagens anledning havde indehaveren Jens Jørgen Jensen suppleret fiskebestanden i den store sø med adskillige hundrede kilo ekstra flotte ørreder, og for rigtig mange af dem blev opholdet i søen ganske kort. De blev nemlig hevet på land af de ivrige lystfiskere.

6-årige Andreas Lynnerup fra Skive trak dagens første ørred på hele 3,4 kilo op af vandet allerede få sekunder efter starten på fiskeriet. Så han fik naturligvis lov til at vælge først blandt de mange flotte præmier. Dagens største fisk blev til gengæld landet af Kim Nielsen fra Give, som også fik en flot præmie for indsatsen. Der var også præmier til dem, der fangede bl.a. den mindste, flotteste og mest besværlige fisk. Mange af de fangede fisk blev sammen med nogle solide pølser og burgere tilberedt på den store grill og i røgeovnene, og alle de 156 deltagere fik sig et lækkert måltid.

Det var 9. gang, at ‘Familier med kræftramte børn’ inviterede medlemmerne til Store Mededag. Faciliteterne var reserveret udelukkende til foreningens medlemmer, som under trygge forhold havde en dejlig dag uden at bekymre sig om smitterisiko fra andre gæster. Et kræftramt barn i behandling har et stærkt svækket immunforsvar, og blot en mindre forkølelse kan få alvorlige konsekvenser for behandlingsforløbet. Og komplikationer undgås bedst, når det kun er foreningens medlemmer, der deltager i arrangementerne.

Jens Jørgen Jensen fra Skyggehale Lystfiskersø og hans medarbejdere med de hjælpsomme, ormevante fingre ser allerede nu frem til næste år, hvor de satser på at slå endnu flere rekorder, både i størrelsen og mængden af fisk og i antallet af deltagere.

Yderligere oplysninger om Familier med kræftramte børn kan fås ved henvendelse til Kurt Hansen på tlf. 86 94 69 30

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This