Som vi har skrevet om tidligere, er danske Mads Nørgaard Kristensen på New Zealand for øjeblikket, hvor han fisker seriøst igennem. Lige nu er han ved en ny kanal, hvor han fisker målrettet efter de kæmpestore regnbuer, som Sydøen er så kendt for.

– Jeg har ingen vægt på dagens største, men den var 75 centimeter lang og 58 centimeter om maven. Den blev af to guider, som jeg i øvrigt gav totalt baghjul i dag, anslået til at veje over 11 kilo. I alt fik jeg fire i dag – og så sprang jeg to forfang på store fisk, samt mistede en håndfuld gode hug. Fiskene var latterligt svære, men der var sgu´ nogle tunge sataner imellem, slutter han.

Der er pt hård frost dernede, og lige nu har han netop spist en af regnbuerne på sin Trangia og er ved at krybe i ly for frosten i sin sovepose i teltet ved kanalen. Alle fiskene blev taget på de små lakserogns gummiimitationer – Death Roe, som beskrevet i artiklen her.

– Er du selv ude at fiske et sted i verden, hører vi meget geren fra dig om dine oplevelser på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

 

Mads Nørgaard Kristensen med sin flotte 11 kilo+ regnbue fra New Zealand

Mads Nørgaard Kristensen genudsætter sin flotte 11 kilo+ regnbue fra New Zealand.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This