Det idyllyske Brynshøj P & T på Odsherred byder på meget andet end hugvillige og flotte regnbueørreder. Der er også store karper.

– Vi ankommer til søen klokken 16, hvor vi rigger stænger klar og placerer taklerne på de spots, vi har fodret på i en uge, fortæller Anders Aaboe Sloth til Fisk & Fri. Herefter går vi i gang med at sætte bivyen op, og når kun lige at blive færdig, før det første run kommer på min ven Vilhelms stang. Han mister den desværre, inden han rigtigt når at mærke den.

– Der går yderligere to timer, og så går min vens stang igen i en lang konstant tone, og der bliver den første karpe landet. Det er en rigtigt fin skælkarpe på 10,9 kilo, fortsætter han. – Så er det bare ud med stangen igen, og kl 3 om natten skriger min vens bidmelder igen, og efter en intens fight lander han sin nye personlige rekord og sø rekord, som er en fænomenal spejlkarpe på 18,5 kilo.

– Vi lægger os i køjen igen, og bliver vækket kl 5 igen af min vens bidmelder, der signalerer endnu en fin skælkarpe på lige under 10 kilo. Klokken 9 får vi vores sidste run på min stang, så endelig er der lidt action til mig. Efter en fin fight lander jeg også min nye PB – en smaskfed spejler på 17.5 kilo. det blev en tur, som vi nok aldrig kan overgå – og helt sikkert aldrig vil glemme, slutter han.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This