– Målet for dagens tur var jagten på en ny PR i tigerørred, så hvor kunne være bedre at tage hen end Tusaagaard Put and Take, som har en del tigerørreder gående i større vægtklasser, fortæller Fiskedoktoren – alias Anders Meldgaard Andersen. I efteråret fik jeg netop min nuværende i tigerørred PR på 3,5 kg ved Tusaagaard. Men da der nu igen var sat nogle store flotte tigerørreder ud, så skulle det have en chance igen.

– Da jeg ankom, kørte de to vandpiskere på fulde damp, og stort set hele sø 1 var isfri. Dog skulle der kæmpes lidt med is i øjerne de første par timer, men hen på dagen fik solen mere magt, og så var der ingen problemer med is i øjerne samt at holde på varmen.

– Fiskeriet startede roligt ud, og bundfiskeriet gjorde forskellen for mig denne dag. Hele fire arter blev det til – nemlig regnbue- bæk-, tiger- og kildeørreder. Jeg fik flere af de smukke kildeørreder, som faktisk havde gået i søen siden december. Men tilbage til det, som det handlede om, nemlig jagten på en ny PR i tigerørred.

– Minsandten om det ikke lykkedes: Med blot et kvarter tilbage fik jeg et tungt hug på min Præsten Reaper 2, hvor jeg havde monteret en orange MJ Fidus på 2,8 gram. Fisken fightede helt utroligt, og gik dybt, så jeg var ikke i tvivl om, at det var en god tigerørred hun, jeg havde på for enden af linen. Til sidst vandt jeg den hårde kamp og kunne lande den smukke fisk, samt få den på vægten. Og vægten talte sit tydelig sprog! Det blev til en ny PR på 4,25 kg.

 

Grejshoppen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This