– Jeg havde hørt rygter om meget og grumset vand i åen, og inde i mit hoved lød det som perfekte forhold til de ellers lidt sky åhavørred, fortæller Mads Davidsen. – Jeg var derfor fyr og flamme for at komme afsted, og da jeg kom ned til åen, fik jeg hurtigt rigget min lille Savage Gear Parabellum til med det nye SG8 hjul, der er perfekt til formålet.

– Allerede efter fem minutters fiskeri huggede den første fisk på min wobler, men desværre ville den ikke blive hængende. Skidt – pyt; jeg fiskede videre og efter fem minutter fik jeg endnu en god fisk på. Det var en stålblank havørred, der helt sikkert var over 65 cm, men efter 30 sekunder slap også den krogen. Og sådan blev det ved.,, Jeg mistede en del fisk og havde flere havørreder, der enten bare var efter eller lige puffede til min lille wobler. Det lykkedes dog efter mange frustrationer og bandeord at få fire ørreder i nettet med den største på lige knap 60 cm, afrunder han.

Har du selv været på fisketur og oplevet noget sjovt, så send os din beretning og et godt foto af fisken til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This