Jeg begav mig ud i turbådsfiskeriet af samme årsag som størstedelen af Danmarks lystfiskere: Trangen til at deltage i de store eventyr som det åbne hav kan tilbyde, forestillingen om mange og store fisk og mødet med de nærmest sagnomspundne turbåde med velklingende navne. Men hvordan går det med flåden? Få svaret her.

Af Nicolai Ulrik Hansen

Hvor ofte har man ikke hørt og læst fortællingerne om legendariske ture, med barske, garvede havgutter, der trodser elementernes rasen, i jagten på fisk i størrelser man kun tør drømme om? ?Uanset om det er sommer eller vinter, så er mine følelser i dag er præcis de samme som dengang, hvor jeg i mine spæde år var på de første turbådsture på Øresund, med fritidsklubben eller min far.

Man mærker spændingen, forventningen, ser frem til naturoplevelserne på havet og det samvær der kan opstå mellem de engagerede lystfiskere på en turbåd.

LÆS HELE HISTORIEN I NOVEMBERUDGAVEN AF FISK & FRI

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This