– Min første geddetur i år startede med uret, der ringede i går, fortæller Jakob Kromann. – Hurtigt kom jeg op, fik lavet en kande kaffe og pakket alt grejet i en fart, hvorefter turen gik hjem til Mads Davidsen, som i dag skulle være min guide til noget rigtig lækkert fiskevand. Han stod klar, da jeg landede ved ham klokken 05:30, hvorefter vi drog mod søen.

– Da vi ankom, var vi hurtige til at få snøren i vandet, og 15-20 minutter efter gik mit ene flåd under. Geddefeberen flippede allerede der, og jeg var helt oppe og køre. Da jeg fik hevet den ind, viste det sig at være fin lille gedde på 86cm, som nænsomt blev afkroget i vandet og fotograferet.

– Da den blev sat ud igen forsvandt mit andet flåd under vandoverfladen meget kontant! Da jeg fik givet modhug kunne jeg nemt mærke, at det ikke bare var en lille fisk, der var for enden af linen. Og ganske rigtigt! Da gedden kom til syne, var jeg 100% sikker på, at der var scoret en ny PR. Det store gab havde indhaleret en skalle på 4-500 gram, og da gedden under fighten havde kurs lige mod en stor sivbræmme, var jeg glad for, at jeg havde investeret i nogle kraftige MPP2 Baitfish stænger fra Savage Gear, så jeg kunne styre den store dame ind på plads. Den blev som den anden fisk hurtig afkroget nede i vandet – samt vejet og målt til 107cm og 9,59kg. Den fine dame blev foreviget med et par gode billeder, mens jeg rystede som et espeløv af bare glæde. Straks derefter blev storgedden hurtigt og nænsomt udsat igen. På turen blev det til fem fisk; de to superstartere og så tre andre fine damer lige under meteren.

 

Owner Taff Wire

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This