Den ene halvdel af forfatterduoen, Flemming B. Larsen, med en smuk laks fanget i Karluk River i Alaska.

11.1.11 – TORSDAG den 13. januar holder forfatterne til bogen "En verden af fiskeoplevelser", Flemming B. Larsen og David Nielsen, foredrag hos Michaels Jagt og Fiskeri i Svendborg. Det bliver en aften i fiskeoplevelsernes tegn, hvor destinationer som Florida, Alaska og Island kan opleves gennem ord, billeder og film.

David Nielsen fortæller om de mange fiskemuligheder som Florida Keys byder på, og undervejs oplever vi dramatiske fights med store hajer, goliath groupers, sværdfisk, savfisk og meget mere. Flemming B. Larsen tager os med ud i Alaskas vildmark, hvor naturen er bjergtagende og hvor fiskeriet foregår mellem bjørne. Der driftes ned ad Karluk River og vildt fightende laks og steelheads landes på fluegrejet. Aftenen sluttes af med en film om laksefiskeri på Island.

Uanset om man er til bådfiskeri med tungt grej under tropernes sol eller til fluefiskeri efter fedtfinner, så vil der være god underholdning denne aften. Der vil være rig mulighed for at få en fiskesnak med de to foredragsholdere, samt at købe et signeret eksemplar af bogen.

Arrangementet starter kl. 19 og afholdes hos Michaels Jagt og Fiskeri, Porthusvej 127, 5700 Svendborg. Det er gratis at deltage.

Bogen "En verden af fiskeoplevelser" kan også købes i Fisk & Fris webshop.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This