ANNONCE: Forestil dig at gå og fiske ved nogle af de allerbedste klassiske sving på Karup Å lige ved Hagebro – og så ellers blot have et par minutters gang op til dit eget hus, hvor du kan få dig en velfortjent slapper indtil næste aften, hvor du igen skal ud efter åens kæmpestore havørreder… Bedre bliver det næppe. Netop sådan et liebhaver hus i form af en autentisk og charmerende fritidsbolig med fantastisk udsigt over Karup Å er netop kommet til salg:

Går du og drømmer om at finde et fritidshus, der er forholdsvist primitivt og med en skøn beliggenhed på en stor naturgrund med en fin udsigt ud over et å-løb, så kan dette charmerende hus ved Karup Å måske være noget for jer. Huset er opført i 1956, og det har været i samme families eje siden. Her kan fortælles flere gode lystfiskerhistorier, og der er holdt mange hyggelige sammenkomster for områdets lystfiskere og godtfolk, og især når der var fanget fisk, blev der inviteret til spisning af friskfanget fisk. Det var i gamle dage, men gennem tiden er huset blevet brugt som et skønt fristed, hvor man kan lade skuldrene falde ned på plads og være i et med den smukke omkringliggende natur samt slappe helt af. På trods af, at huset ligger godt gemt væk i naturen, er der kun få hundrede meter hen til grillen og købmanden, ligesom der er busstoppested med forbindelse mod både Skive, Herning, Holstebro og Viborg.

Huset fremstår primitivt, og trænger nok til lidt istandsættelse. Toilettet findes i skuret og husets køkken fungerer samtidig som entré. Derudover er huset indrettet med et større soveværelse, et depotrum og den skønne stue, der er hjerterummet, hvor man kan sidde ved brændeovnen, mens man nyder udsigten ud mod Karup Å. Der er ligeledes udgang til en terrasse via en dobbeltdør, og her er udsigten om sommeren krydret med lyden af fuglefløjt. Huset har et loft, hvor der er uudnyttet plads, der evt. kan indrettes. Grunden er på intet mindre end 1.457 kvm, og det er primært en naturgrund med flere høje træer på en let skrånende grund.

Vil du se og høre mere om dette super charmerende hus, så tag gerne kontakt til ejerne via telefon 40 37 75 37 eller disse to emails: pmj@post5.tele.dk og annemettehviid@hotmail.com.

Huset ligger på Holstebrovej Hagebro 294, Hagebro, 7800 Skive.

FAKTA OM HUSET

Kontantpris                                750.000 kr

Udbetaling                                   40.000 kr

Ejerudgift pr md.                              625 kr

Brutto pr. md. ekskl. ejerudgift:      2973 kr

Netto pr. md ekskl ejerudgift:         2544 kr

Soveværelser:                                         2

 

hus ved Karup Å

                                                                                                Den lille hytte ved Karup å byder på masser af hygge.

 

Fra den lille sute er der udsigt direkte ud til Karup Å.

Fra den lille stue er der udsigt direkte ud til Karup Å.

 

Her kan man sagtens se sig selv spise en god middag inden man afslappet går ned til åen for at fange en havørred i skumringen.

                                                                                              Her kan man sagtens se sig selv spise en god middag, inden man afslappet går ned til åen for at fange en havørred i skumringen.

 

 

Der er også en dejlig terasse ved hytten, hvor man kan nyde livet inden og efter fisketuren.

                                                                                                    Der er også en dejlig terasse ved hytten, hvor man kan nyde livet inden og efter fisketuren.

 

 

Her kan du se udsigten over Karup Å direkte fra huset.

Her kan du se udsigten over Karup Å direkte fra huset.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This