– Her den anden dag tog vi en hyggetur med sønnike og hunden til stranden, hvor vi egentlig bare satsede på lidt hornfisk, fortæller Betina Lorentsen. – Normalt fisker jeg med gennemløber, men dette var min anden tur med bombarda, som min mand prøver at lære mig. Lige pludselig, da tidevandet skiftede, kogte det med havørreder en lille times tid, og derefter forsvandt de ligeså hurtigt, som de kom, hvorefter vi kun fik hornfisk. Men på den tid det varede, fik vi flere gode fisk. 

– Vi fik i alt 3 havørreder og 18 hornfisk på turen. Den første havørred sprang fri af vandet to meter bag mig, da jeg stod langt ude i waders, og min mand var inde på land for at få noget at drikke. Han smed vandflasken fra sig og kastede til den med det samme, hvorefter den bed på i samme øjeblik, hans agn landede i vandet. Den var 53 cm og vejede 2,2 kg.

– Den næste var min fisk, som huggede hårdt helt ude i kastet. Denne fisk var 58 cm og vejede 2,6 kg. Det var en super fed oplevelse, og den sprang fri af vandet tre gange og tog flere kraftige udløb. Jeg har kun fisket i tre måneder, så det er da meget godt gået!. Den sidste huggede på i et kast min mand min lavede, hvor han affiskede langs kysten tæt på land. Den var 54 cm og vejede 2,3 kg, slutter hun.

Har du også været på kysten, så hører vi meget gerne om dine fangster på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejxperten

 

Betinas mand med en af de flotte havørreder fra turen.

Betinas mand med en af de flotte havørreder fra turen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This