Fisk & Fri´s skribent, David Nielsen, deltager på dybhavsturen. På billedet ses han med en lange på 17 kilo fanget på dybt vand ud for Norges kyst. Området der skal fiskes i, byder foruden forskellige dybhavsarter også på langer der er meget større end den på billedet! FISK & FRI har i samarbejde med skipper Per Jensen på M/S Bodil, arrangeret et tre dages dybhavstogt. På turen vil der primært blive fisket på dybder mellem 100 og 500 meter og det vil foregå i området Jomfruland ved Norge. Der vil blive fisket efter arter som, havmus brosme, pighaj, lange, rødfisk, sorthaj, torsk og havkatte. Især langer og brosmer bliver rigtig store i området, men der vil også være gode muligheder for at fange en ny danmarksrekord i en af de specielle dybhavsarter.

Turen løber af stablen i dagene 7-9 marts 2010 og koster 3.400 kr. inkl. forplejning. Fisk & Fri’s David Nielsen deltager på denne tur.

Der er afgang fra Thyborøn sent lørdag aften d. 6.marts. Der er stadig ledige pladser og er du interesseret i en af disse, kan du kontakte skipper Per Jensen på tlf. 97 83 27 66 eller Fisk & Fri´s skribent David Nielsen på dn@fiskogfri.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This