– I den forgangne weekend har vi to mand fanget 27 sandart på i alt 15 timers fiskeri – vel at mærke på drivende vertikalfiskeri, hvor vi altså ikke aktivt opsøgte enkeltfisk, fortæller Søren Frederiksen. – Jeg må sige, at Garmin Panoptix er den største elektroniske revolution i mit fiskeliv, siden vi fik de første sort/hvide ekkolodder for rigtig mange år siden. 

– Den afgørende faktor denne weekend var helt klart Panoptix’ enestående evne til at afsløre de fisk, som stod og trykkede hårdt imod bunden og kun sporadisk samt kortvarigt rejste sig 20-40 cm for at hugge. Vi havde aldrig set, fundet eller fanget disse fisk ved hjælp af et traditionelt ekkolod, der som bekendt kun viser et dødt billede af det vand, man allerede er drevet over. Panoptix derimod viser et levende billede i realtid, hvor man kan se både agn og fisk – plus se hugget, før man mærker det, når det hele bare spiller. Sikke en fantastisk weekend med mange fisk i båden og endnu flere erfaringer i bogen. Spørg mig lige om jeg glæder mig til næste tur til Sverige.

Har du også været ude at fiske sandart, så lad os høre om dine bedrifter. Skriv til os på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

 

To sandart på bunden - og en lokkende agn lige over dem... Garmin Panoptix efterlader ikke meget til fantasien.

 To sandart på bunden – og en lokkende agn lige over dem… Garmin Panoptix efterlader ikke meget til fantasien.

 

Garmin Panoptix

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This