22.11.10 – DER ER BOGSIGNERING af den nye bog En verden af fiskeoplevelser fredag den 26. november mellem kl. 14 og 18 på Fisk & Fri, Uraniavej 2, 1878 Frederiksberg, hvor Fisk & Fri byder på en forfriskning og lidt snacks. Her kan du endvidere møde forfatterne, og købe et signeret eksemplar af bogen.

En verden af fiskeoplevelser tager læseren kloden rundt sammen med de to fisketosser David Nielsen og Flemming B. Larsen, der på en underholdende og uhøjtidelig måde beretter om deres fiskeoplevelser. Du vil i sandhed komme til at se en hel del eksotiske fisk i øjnene i dette mesterværk af en rejsefiskebog: I bogens 18 kapitler kommer læseren rundt om fluefiskeri efter laks, ørred og steelhead, big game fiskeri efter sejlfisk, tropisk popperfiskeri, fluefiskeri efter bonefish og traditionelt hav- og kystfiskeri. Undervejs besøger vi Mexico, Florida, Venezuela, Indien, Australien, Alaska, Island, Sverige, Norge, Irland, Jersey og naturligvis Danmark.

Du kan også købe bogen i vores webshop til 349,- kroner, og hvis du er abonnent på Fisk & Fri koster bogen kun 299,- kroner. Køb En verden af fiskeoplevelser her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This